lauantai 12. joulukuuta 2009

Lompakkoni anoreksia

Pakkaset ja piparkakut iskivät kunnolla tajuntaani tämän viikon aikana <3___<3 Vietin parit pikkujoulut hyvässä ja myös vähemmän hyvässä seurassa: esimerkiksi Black&White christmas-partyissa nähty Johanna Tukiainen oli mielenkiintoinen ilmestys. Se tyllihirviöhame meni ehkä vähän yli?

Leikin vähän kameralla ennen lähtöä black&whiteen, materiaali on kaunista~


Kaveri teki emokid-kauteni muistoksi korun xD

Sain näköjään orgasminkin. (kuvassa pointtina tukka)


Mutta sellaista siellä.
Juhlimisen lomassa olen ehtinyt juttelemaan kavereiden kanssa kunnolla, olen iloinen siitä. Pitkälti hallitsemattomista avautumisista johtuen elelen nyt sellaisessa mielenrauhassa että joulunodotuskin maistuu (pitkälti piparilta<3) .

Semmoinen ongelma on kuitenkin vielä meneillään, että mulla on nyt elämäni pahin vaatekriisi sitten teini-iän alun. Homman nimi on, että teinikausi tuntuu olevan loppumaan päin (ainakin toivon niin), ja vanhat "coolit" vaatteet näyttävät lähinnä naurettavilta. Huppari+farkut -tyyli on ihan okei joskus, mutta paljon mieluummin näyttäisin tältä:


(Miinus toi herutuspose, if you know what I mean 8'D)
Mutta siis korkkareita, mekkoja, nykyistä pidempi ja tummempi tukka ja olisin onnellinen! <3___<3 Tämä alkanut naisellistumiskausi tappaa mun ennestään anorketisen lompakon...


Tulevalla viikolla olisi sitten vuorossa kauppareissu Anniinan kanssa (shoppailuterapiaa), Tiian syntymäpäivät (lahjakin on melkein valmis...NOOT), ja ISO LAHJASTRESSI eiapuaaaaa. Rahaakaan ei ole, saa nähdä miten tästäkin selvitään.

Mutta nyt glögiä ja ENSIKERTAAN!


ps. Ihme on tapahtunut: koulukuvani on ihan ok! Vähemmän kahvia voisin kyllä juoda kultahymyn poistamiseksi, ja noi hiukset on angst -____- Mutta muuten jees!

2 kommenttia:

  1. ahh mäki tykkään tollasest tyylist ku tos kuvas purr <3<3
    ja juu onnistunu koulukuva! mulla ei kyllä ollu... näytän joltai pokepallolta siinä :''D

    VastaaPoista
  2. Juuh toi o ihana <33 <3___<3 Tonmoiset vaatteet vaan maksaa niin perkeleesti, ettei voi kun itkeä.

    NO HIENOA, itsehän fanitin pokemoneja pienenä :DDDD Tahon sen kuvan!!!

    VastaaPoista