maanantai 21. joulukuuta 2009

Jouluisaa

Lumiakka tässä hei! Porukat lähtivät kierosti laivalle ja jättivät mulle koiranulkoilutuksen kun pahimmat lumipyryt iskivät pihapiiriin. Mahdoimme elikon kanssa olla mainio näky: täysin kinoksiin hautautunut pikkupiski vetämässä neljään vaatekerrokseen sonnustautunutta tyttöä, joka ei näe mitään umpijäisten silmälasejensa takaa. No, ainakin naapureilla oli hauskaa.

Jouluun onkin sitten enää viikko. Lahjat edelleen ostamatta, joulusiivous vaiheessa ja pipareidentekopäivä tuntematon. Tottahan toki jätän aina kaiken viimetinkaan, mikäs sen mukavampaa! Oikeastaan ainoastaan joulufiiliksen hankkiminen on kondiksessa. Itseäni niskasta ottamisen sijaan olen harjoittanut muuta erittäin kehittävää toimintaa: lintsasin koulusta ja jäin kotiin breedaamaan chocoboja.
Karla kaheksantoista ja puoli vee tässä, morjensta vaan.


Wwwark.

Ja tosiaan vietettiin Tiian synttäreitä pari päivää sitten! Kuvamateriaali tulee myöhemmin, mutta tässä tiivistys tapahtumista.

RAX:issa hankin Mafiaryhmittymääni lukuisia uusia jäseniä samalla kun ahdoin itseni räjähdyspisteeseen pizzalla ja cockis laitilla. Ja tottakai seuraavana päivänä ennen baariin lähtöä syötiin LISÄÄ, tälläkertaa nuudeleita. Lihotuskuuri mukavassa vaiheessa jo ennen joulua <3__<3
Itse baarikäynti oli varsin kahvilamainen keikka paitsi ehkä Krissellä, joka movesseista päätellen oli palannut iässä taaksepäin vaiheeseen "Dancing queen, young and sweet only 17~". Itse kuolin korkokengissä illan viimeiset tunnit (mutta ainakin näytin hyvältä!!!)
Mutta mikä tärkeintä, synttärisankarilla tuntui olevan hauskaa! Piparidrinkki ja tanssilattia näyttivät maistuvan.

Mutta nyt suuntaan eteenpäin elämässä, ja menen katsomaan vaatteita huomista koulun kirkkoa varten! Ajattelin lauleskella fiiliksissä oman aikani ja suunnata lahjaostoksille. En ole vielä täysin toivoton!!!

T. Don Hauki (Carlos, Man of love)

2 kommenttia:

  1. se on kehittävää puuhaa : D
    mäki eilen pelasin yöhön asti ffXII:tä <3

    VastaaPoista
  2. Mustakin toki! :DD Meitä tulee kuules HIENOJA AIKUISIA NAISIA!

    VastaaPoista