torstai 19. tammikuuta 2012

Gootti-haalari-animenörttikarlan villit seikkailut

Terveisiä vedettömästä asunnostani! Kaksi päivää ilman suihkua, juomavettä ja jumankauta lämmitystä pattereissa on just sitä settiä mitä palvon opiskelijakämpissä. Viimeisimmän ongelmista korjasin aivan omakätisesti Aku Ankka -style avaamalla venttiilin ja poistamalla ylimääräset ilmat patterista ja samalla saamalla huoneeni lainehtimaan vedestä. Näillä mennään.

Muihin uutisiin: mulla oli toissapäivänä ensimmäistä kertaa mahdollisuus vetäistä Kauppiksen viininpunaiset haalarit koipiini, ja tän asian mahdollistavien bileiden kunniaksi päätin unohtaa hetkeksi myös mun orastavan poskikompleksin ja tunkea huulipunaa naamaan. Kokeilin jopa kahta eri sävyä, tulosta alla:



Näytän kuulemma paatuneelta gootilta ;__;  Mut haalareiden kanssa toi tummempi punanen oli ihan jees. Kai.

 

 Siisti huoneeni feat haalarit. Toi poképallomerkki on yksinkertasesti paras: "Clitoris? I've never heard of that Pokémon!", höhöhö opiskelijahuumori...


Sitten pakolliseen nörttiysupdateeni: oon löytäny Avatar -The Last Airbenderin uudestaan. Tai tarkemmin sanottuna päättömän Zukofanaattisuuteni -herralla on prioriteetit niin kohdallaan et en voi kuin itkeä naurusta:



Voi Zuko pieni, ei oo helppoa. Toisaalta niin mahtava kun tää kuumis arpinaama onkin se ei olis yhtään niin mahtava ilman setäänsä Irohia. Mun juttu seniileihin vanhoihin miehiin on surullisenkuuluisa, ja ahhhh en kestä, tätä pariskuntaa parempaa ei ole!!  <3 ___<3


Loppuun vielä parasta musaa vähään aikaan ihan vaan koska!! Dikkaan eritoten Draco Malfoyta joka on tässä näköjään päätynyt trollaamaan jästejä!



3 kommenttia:

  1. Mitää eikö teillä haalaripileitä järjestetä kun nyt vasta ekan kerran sait noi seksikkäät haalari päälle pukea :o ;D

    VastaaPoista
  2. Siis ku siin sponsoreiden hakemisessa vähä kesti :D saatiin sit loppupeleis noi ilmaseks

    VastaaPoista