sunnuntai 17. helmikuuta 2013

VuJu

Hellurei lukijat! Elämä on ollut taas hetken yhtä koulua, eikä tää bloggaaminen oikeen innosta kaiken juoksemisen lomassa, mutta yritän päräyttää nyt edes tällaisen pikapäivityksen kun kerrankin on päivitettävää. Kauppislaisainejärjestölläni Preemiolla oli 12 vee synttärit, ja noita vanhenemiskertoja on täälläpäin tapana juhlia hulppeasti kuin kuninkaat ikään. Koinsyömä vanhojentanssimekko siis päälle ja baanalle!




 Osa ihmisistä jaksaa joka vuosi hankkia uutta mekkoa noihin, mutta äh kun tossa vanhassa ei ole mitään vikaa niin  minä mitään semmoisia. Lisäksi tuo viimevuotisesta mustasta aika rajusti vaalentunut letti ja tatska varmasti muuttivat ilmettä edes jonkin verran. Perään pari räpsäytystä omasta pöytäkunnastani ettei tulisi liian egoistinen olo:



 Päivän väri tuntui olevan musta kun näitä otoksia selailee :D  Ja aiai kun näistä saa hienostuneen kuvan noistakin kekkereistä: karu totuus kauppisbileistä on se perisuomalainen yks-kaks-kolmeshottia ja juomalaulujen taso joka huononee huononemistaan. Loppuillasta fancyä taisi olla ainoastaan kermakakkujälkkäri, kuvasaldo on lähinnä tätä tasoa:



 Mutta että semmoisia vuosijuhlista. Seuraavaa päivitystä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti